Kemijärven Pallo -55 on kemijärveläinen juniorijalkapalloon keskittyvä seura. Seura on perustettu 1955 Isokylän Pallo-Pojat (IPP) nimellä. Vuonna 1998 päätettiin nimenvaihdosta jolloin IPP nimi muutettiin Kemijärven Pallo -55:ksi eli tunnetaan lyhemmin nimellä KP-55.

Kemijärven Pallo -55 on panostanut viimevuosina joukkueidensa valmennuksen laadun parantamiseen ja toiminnan kokonaisvaltaiseen ja nousujohteiseen kehittämiseen. Tämä on osoitettavasti johtanut harrastajamäärien, sekä koulutettujen ohjaajien että valmentajien määrän lisääntymiseen. Tämä taas mahdollistaa entistä paremman mahdollisuuden harrastaa lajiamme ja näin ollen vahvistaa seuramme kykyä toimia tulevaisuudessa enenemässä määrin itsenäisesti lasten ja nuorten liikuttajana, sekä seuramme kykyä pitää harrastuskustannukset tulevaisuudessakin matalalla tasolla

Haluamme kehittää seuraamme perhejalkapalloilun suuntaan, jossa kokonaiset perheet ovat toiminnassa mukana.

Kemijärven kaupunki ja kemijärveläiset yritykset tukevat ja panostavat kemijärveläisten harrastusmahdollisuuksiin kiitettävästi. Seuramme puolestaan omaa vahvan motivaation kehittää toimintaamme palvelemaan paitsi Kemijärveä myös Itä-Lapin aluetta laajemminkin. Haluamme myös tulla seudullamme nähdyksi ja kuulluksi, sekä osoittaa, että Kemijärvellä on tarjolla edelleen leveällä rintamalla erittäin aktiivista ja laadukasta juniorijalkapallotoimintaa, joka liikuttaa niin nuoria tyttöjä ja poikia, kuin aikuisiakin.