Pelaajaksi junioreihimme

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan heti. Tavoitteena on kevyt harrastus, jossa kaikki pelaavat ja oppivat uutta. Lähtötaidoilla ei ole merkitystä. Toiminta on tarkoitus toteuttaa sellaisin kustannuksin, joiden puitteissa kaikilla on mahdollisuus osallistua.

Menestymisen sijaan tavoittelemme uuden oppimista sekä hauskoja ja mukavia hetkiä jalkapallon parissa.

Talviaikana harjoituksia on Kemijärven Liikuntahallissa, kesäaikaan harjoittelemme Pöyliövaaran urheilukentällä. Mukaan pääsee ympäri vuoden ja ilmoittautua voi vaikka toiminta olisikin jo käynnistynyt! Ota reippaasti yhteyttä joukkueisiimme!

Valmentajaksi

Ohjaajat ja valmentajat ovat vapaaehtoispohjalta toimivia nuoria, lasten vanhempia ja muita aikuisia. Haemme jatkuvasti uusia henkilöitä mahdollistamaan lasten ja nuorten hyvää harrastusta. Koulutamme halukkaat tehtävään.

Seuratoimijaksi tai huoltajaksi

Kemijärven Pallo -55 järjestää vuosittain otteluita ja omia turnauksia, joiden järjestämiseen tarvitaan seuratoimijoiden panosta erilaisiin toimitsija- ja huoltotehtäviin (mm. kioski, juomahuolto).

Toimitsijana oleminen on välttämätön osa tapahtumia, joka tarjoaa tekijälleen mielenkiintoisen ja vaivattoman tavan osallistua aktiivisesti seuratoimintaan. Toimitsijatehtäviä voivat suorittaa sekä aikuiset että nuoret, jotka voivat tätä kautta saada arvokasta kokemusta sekä elämyksiä. Suurin osa tehtävistä on helppoja ja koulutamme tarvittaessa toimijat tehtäviin.