Pelireissu harjoitusturnaukseen Sodankylään 11.6.2017

Kesäkuinen sunnuntai aamu valkeni koleana ja sateen tuoksuisena, mutta siitäkin huolimatta joukkueemme käänsi keulat kohti Sodankylää ja SoPan järjestämiä haasteita toppatakit takakontissa. Yhdentoista pelaajan nappulat sauhusivat jo malttamattomina odottaen nurmelle pääsyä pitkän talven jälkeen.

Sodankylässä vastassa meitä oli neljä innokasta joukkuetta ja hyvin organisoitu harjoitusturnaus. Ensimmäisenä vastaan asettui SoPan Lila joukkue, jonka pelaajat
olivat tällä kertaa paremmassa vireessä kuin meillä. SoPa Lila vei ottelusta voiton kotiin neljän maalin johdolla. Hienoa taistelua nähtiin koko 15 minuutin ajan, mutta tässä pelissä maalihanat eivät auenneet KP:n sakille.

Toinen peli pelattiin Sopan Vihreää vastaan ja tiukan taistelun jälkeen SoPan joukkue rokotti meitä kahden maalin verran. Lopputuloksena siis 2-0 SoPan Vihreälle.

Kolmannessa pelissä SoPa Keltaista vastaan Kemijärven joukkue pääsi tuuletuksen makuun, kun Veeti onnistui hienosti maalinteossa ja pallo painui vastustajan verkkoon.Kuitenkin Sopa Keltainen taisteli niukasti pelin voittoon luvuin 2-1.

Neljännessä pelissä palloa potkittiin Sopa Punaista vastaan, ja nyt meidänkin poppoo pääsi maistamaan makeaa voittoa. Veeti onnistui maalipaikoissaan kaksi kertaa ja Kalle tykitti hienosti pallon maalivahdin selän taakse. SoPan tyttöjoukkue tarjosi kuitenkin tiukan vastuksen eivätkä he antaneet voittoa meille helpolla. Turnauksen lopuksi joukkueista valittiin tsempparipelaaja, ja tällä kertaa palkinto meni KP:sta ansaitusti Elisalle. Pelien jälkeen palasimme kotiin hyvillä mielin ja uutta kokemusta rikkaampana. Mahtavaa tsemppiä ja pelihenkeä koko joukkueelta!

Harjoitusturnaus oli upea aloitus kesän peleille ja kiitämmekin nöyrästi Sopan taustajoukkoja tilaisuuden järjestämisestä! Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua, ja elokuussa pääsemmekin uudelleen SoPan vieraaksi. Ja kuka tietää vaikka kesän päätteeksi pääsisimmekin laittamaan SoPan verkot tötterölle… ?