Tiesitkö, että Koillismaan Osuuskauppa tukee paikallisten seurojen toimintaa? Ilmoittautumalla mukaan Kannustajiin sinä voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, minkä osuuden Kemijärven Pallo -55 ry. saa jaossa olevasta 50.000 euron tukipotista!

Asiakasomistajatalouden pääjäsenenä sinäkin voit ilmoittautua kannustajaksi Omalla S-kanavalla.

Näin ilmoittaudut:

1. Mene S-kanavan etusivulle S-kanava.fi. Kirjaudu sivun yläreunasta Omalle S-kanavalle. Voit siirtyä Omalle S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista.

2. Kirjautumiseen tarvitset S-tunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda sen klikkaamalla kohtaa: Luo uusi S-tunnus.

3. Siirry Omalla S-kanavalla osioon Osallistu ja vaikuta. Tämä löytyy kirjautumisvalikosta oikeasta yläkulmasta.

4. Valitse tuettavien yhteisöjen/seurojen listasta seura, jolle maksettavaa tukea sinä haluat Kannustajana kasvattaa.

5. Klikkaa "Päivitä tiedot" -painiketta.


Mikäli tuettavien seurojen listalta ei löydy Kemijärven Pallo -55 seuraa?

Tämä yleensä tarkoittaa sitä että S-etukorttisi ei kuulu Koillismaan Osuuskaupan toimialueeseen. Jotta voit lähteä tukemaan helposti seuraamme tätäkin kautta, täytyy tehdä toimialueen muutos esim. Arinasta Koillismaan Osuuskauppaan.

Toimi seuraavasti:

- Talouden pääjäsenen tulee käväistä S-Pankin asiakaspisteellä S-Market Uitto:ssa Kemijärvellä, tai Prismassa/Sokoksella muualla paikkakunnalla.

- Asiakaspisteellä tehdään osuuskaupan alueenvaihto ja tilataan samalla uudet S-etukortit.

- Kun osuuskaupan vaihto on tehty, Kannustajat jäseneksi ja seuramme tukijaksi ilmoittautuminen pitäisi viimein onnistua lähtemällä uudelleen tämän sivun ohjeen kohdasta 1 liikkeelle.

Muistathan ottaa asiakaspisteelle mukaan henkilöllisyystodistuksesi!

KIITOS TUESTANNE!