Uutiset

Vierastappio Rovaniemellä

Share |
07.06.2017

Rovaniemi United - KP-55 3-0 (0-0)

KP-55 kävi vierasvisiitillä Rovaniemellä. Tällä kertaa oli tunnustettava vastustaja Rovaniemi United vahvemmaksi. Pelin avausjakso oli tarkkaa pelaamista eikä maalipaikoilla mässäilty. Roi Utd oli ehkä hienokseltaan painostavampi osapuoli, mutta KP:n hyvä puolustuspään pelaaminen ei antanut kotijoukkueelle montaakaan maalintekopaikkaa. Tästä kertoo myös se, että Roi Utd saanut juurikaan laukauksia kohti KP:n maalia, mutta muutamilla puolutuslinjan läpi puhkaistuilla juoksupalloilla he saivat aikaan vaaratilanteita luotua KP:n maalille ja ihan viivallekin saakka. Maalivahtina KP:llä oli tällä kertaa Joni Taipale, joka hoiteli oman tonttinsa rauhallisesti ja varmasti ja KP:n puolustus siivosi alakerran tilanteet kohtuullisen nätisti. KP puolestaan yritti aina mahdollisuuden saatuaan hyökätä pistohyökkäyksillä Roi Utd:n puolustuksen läpi, saaden luotua muutaman tekopaikan mutta se viimeinen silaus ja viimeistely jäi uupumaan. KP-55 sai näistä tilanteista useita kulmapotkuja ja ne olivatkin tuottaa tulosta, sillä lähes jokaiselle puskupallolle pääsi ensimmäisenä KP:n mies, mutta osoite ei tällä kertaa ollut navigaattorissa kohdallaan. Kaikin puolin tasainen ja vauhdikas päästä päähän tyylillä pelattu ensimmäinen jakso ja tauolle mentiin tilanteessa 0-0.

Toisen jakson alku olikin sitten täysin katastrofi vierasjoukkue KP-55:lle. Kotijoukkue latoi heti erän alkuun nopeasti tauluun 3 maalia. Liekö erätauolla jonkinlainen tyytyväisyys peliin vaikuttanut ja peliä alettiin miettimään ja pelaamaan liiaksi etukäteen, vaikka peli oli eka jaksolla kuitenkin kohtuullisen hyvin vielä omissa käsissä. Jakson alun peli nimittäin pysyi väkisin KP:n päädyssä ja saatiin kovaa painetta kotijoukkueelta. Kotijoukkueella oli ainakin kymmenen kulmapotkua ja jatkotilanteista pääsi Roi Utd hyville vetopaikoille. Kotijoukkueen maalit syntyivät kohtuullisen laadukkaista laukauksista sekä niiden jatkotilanteista. Vasta tämän jälkeen KP teki ryhtiliikkeen ja sai luotua kovalla työllä useita maalipaikkoja mutta niiissäkin jälleen se viimeinen sinetti jäi puuttumaan. Toki Roi Utd:kin sai omat paikkansa kun KP:n oli pakko nostaa kentää ylöspäin. Loppuvihellyksen jälkeen numerot taulussa 3-0 eikä paremmasta joukkueesta ollut oikeastaan epäselvyyttä, tuon verran oli kotijoukkueen pelaaminen tällä kertaa paremmin kuosissa.

Sivusta seurattuna KP-55:n joukkuepeli on näiden alkupelien perusteella parantunut jälleen huomattavasti. Peliin on saatu mukaan enemmän liikettä ja määrätietoisuutta. Vastikään harjoitellut kulmatilanteet tuottavat varmasti tulosta jatkossa, ja kun pelipaikat alkaa joka jätkällä löytymään ja tuntumaan omilta, ja tiedostetaan oman tekemisen vaikutus joukkueena pelaamiseen, niin voimme odottaa vielä parempaa, tuloksellisestikin.

03.09.2017Otteluraportti: Kontio/PaPa - KP-55
02.08.2017Otteluraportti: KP-55 - ToTa
27.07.2017Otteluraportti: KP-55 - Roi Utd
23.07.2017KP-55 kotivoittoon
16.07.2017Otteluraportti: Kontio/PaPa - KP-55
10.07.2017Otteluraportti: KemPa - KP-55
30.06.2017PELIPÄIVÄ
13.06.2017Oteluraportti: KP-55 - FC Santa
11.06.2017Otteluennakko: KP-55 - FC Santa
07.06.2017Vierastappio Rovaniemellä

Siirry arkistoon »