Uutiset

Otteluraportti: Kontio/PaPa - KP-55

Share |
03.09.2017

Kontio/PaPa 3-7 (1-4)

KP-55 palasi kentälle voitokkaasti kolmen viikon ottelutauon jälkeen. Edellisiltaiset kovat vauhtitreenit näytti onnistuneen, sillä heti alusta asti oltiin hereillä ja vauhdissa. Heti ensimmäisestä hyökkäyksestä saatiin hyvä maalipaikka, Miikka Lahti oikealta pakin ohi ja keskitti pallon Kontion puolustuksen yli ja kuudentoista takakulmalta pääsi Atte Mulari tykittämään pommin suoraan keskityksestä, mutta veto viuhui puoli metriä ohi. Heti perään, täysin identtinen tilanne, Miikka läpi ja keskityspallo Atelle, nyt suoraan keskityksestä viuhuva veto upposi maalin takakulmaan, tilanne 0-1. Tämän jälkeen KP jatkoi edelleen vyörytystään, pallo liikkui ja maalitilanteita saatiin monta, ilman tulosta. Kontion vaarallisimmat tilanteet olivat ehdottomasti Veikko Ylirannan sivurajaheitot, jotka aiheuttivat päänvaivaa KP:n puolustukselle. Näinpä ajassa 24 min yksi näistä heitoista löysi Petteri Pellikan pään joka jatkoi Kontion vauhtipelaajalle Miikka Koivuniemelle ja pääsi hyvään paikkaan ja pisti pallon turhan helposti maaliin. Tilanne 1-1. Tästä oli kuitenkin turha hermoilla, kun joukkuepeli oli koko ajan hyvän liikkeen ja syöttelyn ansiosta kutakuinkin hyvin kasassa. Nopeasti kuitti edelliseen ja jälleen ajassa 29 min Miikka keskitti Atelle joka pienen harhautuksen jäkeen laittoi pallon roikulla takakulmaan ohi voimattoman maalivahdin Antti Pikkaraisen, Pietiläkään ei olisi ottanut. Tilanne 1-2. Pienen tovin jälkeen, ottelun 35 minuutilla Atte jälleen vauhdissa, pisti vasemmalla pakin vipuun ja laittoi ja Soppelan Jonnen vauhtiin ja läpiajoon, josta Jonne sijoitti maalivahdin näppien kautta tilanteksi 1-3. Ja ajassa 38 min jälleen Miikka Lahti paineli oikean pakin ohi ja keskityspallo kaikkien yli toiseen aaltoon Atelle joka pamautti suoraan keskityksestä painavan pommin maaliverkkoon tilanteeksi 1-4. Atelle jo kolmas maali ja hattutemppu jo tässä vaiheessa. Upeita osumia kerta kaikkiaan.. Puoliajalle mentiin siis tilanteessa 1-4.

Erätauolla keskusteltiin mettästyshommista ja isoista ahvenista.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen erä jäi. Pelii vyöryi vääjäämättä Kontion päätyyn ja ajassa 56 min Jukka Pöyliö pääsi murtautumaan vasemmalta kahden puolustajan ohi ja aivan päätyviivalta pudotti vielä takaviistoon tulleelle Atelle ja sieltähän se pallo taas maalista kaivehtin.. Tilanne 1-5. Peli näytti olleen jo taputeltu, kunnes pienellä ryhmällä liikkeellä olleelle KP:lle sattui pari lähes samanaikaista loukkaantumista ja jouduttiin pelaamaan siinä 5 minuuttia vajaallakin. Tällä aikaa pääsi Kontio rokottamaan. Ajassa 60 min Kontion Miikka Koivuniemi pääsi tuikkamaan maalin, toimittaja ei tilannetta nähnyt kun oli täysi työ joukkosidontapaikalla. Tilanne 2-5. Eipä aikaakaan kun Kontio rokotti toistamiseen, jälleen Ylirannan pitkästä sivurajaheiton jälkitilanteesta pallo putosi 20 metriin Petri Ritatörmälle, joka pamautti ottelun tyylilliseen tapaan jälleen yhden ”eurogoalin” eli vastapalloon kova tykki oikeaan ylänurkkaan, KP:n maalissa hyvin pelannut Patrik Majava ei voinut mitään, ei edes Pietilä olisi ottanut. 65 min pelattu ja tilanne olikin yhtäkkiä 3-5. Jalkaansa nilkuttanut Joni Taipale joudutiin ottamaan kentälle kokeilemaan ja hyvinhän se sen kanssa pärjäsi. Ajassa 71 min Jukka Pöliö kieputti pakkeja, pyöräytti jalkapohjallaan silmät kiinni takaa tulleelle Jonille joka pamautti 25 metristä pallon verkkoon. Tilanne 3-6. Peli pysyi edelleen kontrollissa, vaikka Kontiolla oli paikkansakin. Kuin varmistukseksi pääsi vielä KP tekemään maalin kun Mika Kostamovaara jatkoi päällään puolustulinjan läpi täydessä vauhdissa olleelle Juho Vuonille ja pisti pallon vain ohi maalivahdin ja pallo verkkoon lopputilanteeksi 3-7.

Kovan työntekemisen ja liikkeen ansaittu voitto. Joukkueesta ei parasta pelaajaa pysty mainitsemaan, koko joukkue oli kokonaisuutena tasaisen hyvä. Kuudes tappioton ottelu putkeen, se on hyvä saavutus millä sarjatasolla tahansa. Viikon päästä lauantaina 9.9 klo 17:00 kohdataan RoiUTD kotona. Panoksena KP:llä on vielä sarjan kakkossija sillä Santa on mennyt jo menojaan.

 

03.09.2017Otteluraportti: Kontio/PaPa - KP-55
02.08.2017Otteluraportti: KP-55 - ToTa
27.07.2017Otteluraportti: KP-55 - Roi Utd
23.07.2017KP-55 kotivoittoon
16.07.2017Otteluraportti: Kontio/PaPa - KP-55
10.07.2017Otteluraportti: KemPa - KP-55
30.06.2017PELIPÄIVÄ
13.06.2017Oteluraportti: KP-55 - FC Santa
11.06.2017Otteluennakko: KP-55 - FC Santa
07.06.2017Vierastappio Rovaniemellä

Siirry arkistoon »